S námi do Chorvatska jistě neprohloupíte!

Už se opět letos těšíte na svou vysněnou dovolenou? Moře, pláže, pálící sluníčko, až tak, že se musíte namazat, abyste nezčernali? To všechno už na nás čeká. Zamluvte si jízdenku s námi dopředu, nebo využijte možnost dokoupit si lístek na poslední chvíli. Vždy je lepší, pokud si domlouváte v Chorvatsku ubytování vědět dopředu, že budete mít zamluvenou i jízdenku i v autobuse. S námi budete bez starostí a jakýchkoliv problémů dopraveni až na místo určení: .

Pár otázek, na které jistě budete chtít znát odpověď:

Kdy se vyjíždí?Je to každý pátek v Praze, kde je nástupní místo v depu Hostivař.
Jak se jede od nás? A přes která města? Je možnost nastoupit ještě jinde v České Republice?Zastávky v České Republice jsou samozřejmě ještě i jinde než jenom v našem hlavním městě, můžete nastoupit také ve Střechově, Humpolci, Jihlavě (D1), Velkém Meziříčí, Brně, Břeclavi, nebo dokonce posléze na slovenské straně v Bratislavě.
Jak se pokračuje dále?Od těchto míst se posléze pokračuje a nástupní místa už nejsou, jenom zastávky, kdy se můžete protáhnout a také si trochu uvolnit nohy a veškeré svaly ve vašem těle, či se jít občerstvit nebo si skočit na toaletu a první výstupní místa jsou až v Chorvatsku.
· Ovšem během jízdy vás čeká občerstvení formou teplého a studeného bufetu, které vám zajistíme. Dále kvalitní posezení v pohodlných a polohovatelných sedačkách. Samozřejmostí je také klimatizace, aby v celém prostoru bylo příjemně. Toaleta je také nezbytnou součástí, takže si nedělejte předem starosti. Můžete se s námi dívat na filmy díky LCD obrazovce nebo pozorovat jak se pohybujeme na svém telefonu či tabletu, kam si stáhnete aplikaci na naše GPS lokace. Dále máme USB napájení u každé sedačky a také připojení k internetu.
Kolik je zastávek v Chorvatsku? Není jich málo nebo jsou jenom ve větších městech?– Podrobný přehled máme také k dispozici. Zastávek opravdu není málo a je jich více jak 50! Ve velkých městech je to samozřejmostí, ale také vysazujeme zákazníky i na menších místech.

About amos-ova.cz